Koldkur Transport - en del af HJT Group

Hans Jensen Transport
Koldkur Transport

J. Chr. Koldkur Transport

​J. Chr. Koldkur Transport A/S blev i september 2021 en del af HJT Group. Både Hans Jensen Transport og J. Chr. Koldkur Transport er familieejede virksomheder med årtiers erfaring indenfor transport og logistik. 

J. Chr. Koldkur en GMP+ og ISO 9001 certificeret transportvirksomhed, der siden 1926 har opbygget en stor erfaring med transport. Forretningen er kendt for de mørkegrønne biler med de blanke tankvogne – men i særdeleshed også for et højt service- og kvalitetsniveau.

​Nichen er transport af flydende, halvflydende og tempererede produkter.

Udover tank- og silovogne består vognparken også af både presenningsvogne, termovogne, tiptrailere til foderstoffer og tæller ca. 50 trækkende enheder. Sammen med Hans Jensen Transport rådes der altså over 100+ køretøjer.​

J. Chr. Koldkur er beliggende i 7470 Karup. På adressen er der vaskefaciliteter for egne og udefrakommende køretøjer samt lagerhotel med rustfrie og isolerede lagertanke til opbevaring af flydende varer.

Læs mere om Koldkur Transport på koldkur.dk

Læs vores pressemeddelelse fra sep. 2021

Sammen kører vi bedre

Sammenlagt har vi 100+ køretøjer og 200 års erfaring.

Kontakt Hans Jensen Transport.

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.