Transportfusion er en realitet.

Hans Jensen Transport
Hans Jensen transport opkøber J. Chr. Koldkur Transport

Pressemeddelelse

Hans Jensen Transport A/S har indgået aftale med J. Chr. Koldkur Transport A/S om overtagelse af samtlige aktiviteter i virksomheden. Med opkøbet fordobler Hans Jensen Transport sin flåde af biler, og en ny, stor aktør inden for tanktransport i Danmark etableres.

De to familieejede transportvirksomheder Hans Jensen Transport og J. Chr. Koldkur Transport har indgået aftale om fusion med virkning fra 15. september 2021.

Den samlede tankbilsflåde vil tælle mere end 100 lastvogne og 150 trailere. Med fusionen opstår en ny, midtjysk transportkoncern, som ifølge direktør og 2. generation hos Hans Jensen Transport, Lars Jensen har en ambition om at sætte sig på en større del af det danske og nordeuropæiske marked for tank– og silotransport:

- Vi kommer til at drage stor nytte af de synergier, der naturligt vil opstå ved så stor en fusion, når vi går i gang med at realisere vores fremtidige vækstplaner. Sammen kan vi blandt andet tilbyde vores kunder en markant større kapacitet kombineret med en bredere pallette af ydelser og ikke mindst en højere fleksibilitet i vores leverancer, siger han og bakkes op af Jørn Koldkur fra J. Chr. Koldkur Transport, der ligeledes glæder sig over fusionen:

- Vi ser Hans Jensen Transport som det perfekte match for os i forbindelse med et planlagt generationsskifte. Som en samlet koncern står vi godt rustet til det fremtidige marked og den vækst, vi forventer at gå i møde.

Lars Jensen og Jørn Koldkur siger supplerende, at sammenlægningen også giver forskellige optimeringsgevinster, der kan begrænse den samlede miljøpåvirkning. Antallet af tomkørsler kan nedbringes og i det hele taget kan kørslen drives mere effektivt. Herudover vil koncernen råde over flere tanklagre forskellige steder i landet og kan herved optimere kundernes lagerstyring.

Begge virksomheder videreføres

På trods af fusionen lever både Hans Jensen Transport og J. Chr. Koldkur Transport videre i deres respektive form og under deres nuværende navne. Begge virksomheder forbliver således på deres nuværende lokationer i henholdsvis Sønder Onsild og Karup. Familien Jensen og familien Koldkur fortsætter ligeledes deres daglige gang i de to virksomheder, der nu bliver søsterselskaber under Hans Jensens Transports holdingselskab.

- Vi har begge en mangeårig historie og nogle stolte traditioner at føre videre. De to virksomheder har i generationer været drevet af stolte lastvognsfamilier, og der er således et stærkt fundament at bygge videre på, fortsætter Lars Jensen.

De to virksomheders medarbejderstab forbliver også den samme, og ifølge Jørn Koldkur leder man allerede nu efter nye medarbejdere til de to virksomheder:

- Begge virksomheder har travlt og har en solid ordrepipeline. Væksten forventes således kun at stige støt i fremtiden, og vi søger derfor nye medarbejdere, siger han afslutningsvis.

Om Hans Jensen Transport A/S

Hans Jensen Transport er en familieejet, dansk transportvirksomhed med base i Sønder Onsild mellem Hobro og Randers. Virksomheden blev grundlagt i 1929 og har siden 1947 været ejet af familien Hans Jensen. Hans Jensen Transport er i dag drevet af direktør Lars Jensen.

Virksomhedens lastvognsflåde består af i alt 55 tank- og silobiler og godt 70 trailere, der hverdag leverer levnedsmidler, harmløse kemikalier og pulverprodukter til kunder inden for særligt fødevarebranchen, medicinalindustrien, landbruget, industrien i Danmark og Nordeuropa. Virksomheden tilbyder desuden tankrensning samt opbevaringsfaciliteter på det 14.000 kvadratmeter store tanklager i Randers.

Hans Jensen Transport er en moderne transportvirksomhed med de nyeste flådestyringssystemer, og alle lastvogne er ligeledes udstyret med den nyeste teknologi inden for transportbranchen.

Læs mere om HJT Group.

HJT 08790
Billede
Lars og Gissela Jensen

Om J. Chr. Koldkur Transport A/S

J. Chr. Koldkur Transport er en familieejet, dansk transportvirksomhed, der har befærdet de danske og nordeuropæiske landeveje siden 1926. Virksomheden har fra begyndelsen været drevet af familien Koldkur, som stadig har sin daglige gang på adressen i Karup i Midtjylland.

J. Chr. Koldkur Transport specialiserer sig i transport af flydende, halvflydende og tempererede produkter. Vognparken tæller i dag 50 lastvogne heriblandt tank- og silovogne, presenningsvogne og termovogne samt tiptrailere. Der er vaskefaciliteter på virksomhedens adresse samt lagerhotel med mulighed for opbevaring af flydende produkter.

Alle lastbiler er udstyret med køreteknisk og brændstofbesparende teknologi, og virksomheden prioriterer motorer, der opfylder de nyeste Euro-normer. Hos J. Chr. Koldkur Transport er der nemlig stort fokus på miljøpåvirkning – derfor kan du altid kende virksomheden på dens grønne lastbiler.

Læs mere om J. Chr. Koldkur Transport på www.koldkur.dk/

For yderligere information kontakt venligst:

Lars Jensen, direktør, Hans Jensen Transport A/S, telefon direkte: +45 96 68 26 43, mobil: +45 40 54 14 33 eller e-mail: llj@hansjensen.eu

Jørn Koldkur, planlægningskoordinator og ledelsesmedlem, J. Chr. Koldkur Transport A/S, telefon direkte: +45 97 45 60 33 eller e-mail: jk@koldkur.dk

J.Chr. Koldkur A/S

Mød de mørkegrønne.

Kontakt Hans Jensen Transport.

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.