Transport og logistik i både ind- og udland.

Hans Jensen Transport
Silo- og tanktransport

Efter snart 100 års erfaring, så kan Hans Jensen Transport tilbyde skræddersyede og bæredygtige transporter til næsten enhver transport anmodning.

Som kunde hos Hans Jensen Transport bliver du en del af et kredsløb, hvor overvågnings- og leveringsprocessen er gearet til netop din virksomheds virkelighed og behov. Med engagerede medarbejder og en fleksibel virksomhedsstruktur, kan vi hurtigt reagere i forhold til individuelle krav, specifikationer og ønsker.

Det har stor betydning i en omskiftelig og globaliseret branche, hvor vores kunder helt naturligt efterspørger effektive, miljørigtige og økonomiske løsninger.

Vi har egen flåde af tank- og silobiler, der er bygget og indrettet til præcis de formål, hvor de sættes ind. Specialuddannede chauffører, der kender deres opgave og indfrier dine forventninger. Vores speditører er arkitekterne bag enhver vellykket transport. De er højt specialiserede indenfor transport af pulver og flydende produkter i både ind- og udland - og er hjulpet af den bedste teknologiske flådestyring på markedet.

Vi kan tilbyde tanktransport af stort set alle flydende produkter og silotransport af pulver. Vores tankflåde består af 55+ rustfrie, isolerede tankvogne med ruminddelinger fra 1 – 7 kamre, og en kapacitet op til 66 m3. 

Hos Hans Jensen Transport er vi specialiseret indenfor:

 • Food.

  Skaber værdi gennem logistikløsninger til fødevareindustrien

  Et stødt stigende forbrug blandt forbrugere fordrer behovet for effektive og bæredygtige transportløsninger. Forbrugerne skal have sikre fødevarer, og derfor tager vi ansvaret for fødevaresikkerhed og hygiejne på os, når vi transporterer indenfor food. Alle transporter med fødevarer er certificeret indenfor ISO 22.000 standarden, hvilket blandt andet betyder at tankene udelukkende bruges til transport af fødevarer. Hans Jensen Transport har transporteret for fødevareindustrien i over 50 år, og har derfor opnået et stort branchekendskab.

  Med egen certificerede rense- og vaskefaciliteter, har vi fuld kontrol over fødevaresikkerheden. Vi foretager regelmæssige kontrol af vores arbejdsprocesser. Herunder hygiejnemålinger og egenkontrol. Du kan læse mere om vores certifikater her.

  Skræddersyede løsninger til dit fødevareprodukt

  Fødevaresektoren stoler på Hans Jensen Transport med deres logistik, fordi vi forstår deres forretning. Et dedikeret internt team højner vores service ved at tage højde for ethvert fødevareprodukts unikke krav. Vi har specialiseret os i flere fødevareprodukter, herunder olie, mejeriprodukter og salt.

  Vores ekspertise inden for forsyningskæden af fødevarer, hjælper os med at udbyde skræddersyede transportløsninger til dine produkter og behov.

 • Pharma.

  Transport til en branche, der stiller ekstra høje krav

  Vi har mange års erfaring med transport og logistik indenfor medicinalindustrien. Vi håndterer medicinalprodukter med allerhøjeste respekt og omhu, samt sørger for at vi altid lever op til gældende lovgivning og krav på området.

  Vores udstyr lever fuldt op til de høje krav og særlige standarder, som følger transport af produkter til pharma industrien. Herunder fuld sporbarhed af gods ved hjælp af GPS-sporing, temperaturregulering og diverse sikkerhedsforanstaltninger. Med os som partner, får du en skræddersyet transportservice, der er tilpasset netop din virksomheds krav og behov.

  Vi leverer altid dør til dør, og vores chauffører scanner altid for leveringen af godset.

 • Landbrug.

  Hans Jensen Transport A/S kører alle former for silo- og tanktransporter til landbruget, eksempelvis melasse og fedt.

  Med rumopdelte trailere sikrer vi os, at vi kan medtage flere partier på samme transport.
  Det giver en lavere transportomkostning, forbedret logistik og en mindre belastning på vores miljø.

  Til landbruget har vi isolerede tankvogne beregnet til mindre partier til levering hos flere landbrug på samme vogn. I vores GMP+ kvalitetssikringssystem er disse vogne øremærket til kun at køre med kategoriserede råvarer til foderstofbranchen.

 • Industri.

  Hans Jensen transport tilbyder en pålidelig og effektiv silotransport til industri. Vi har specialiseret os i pulverleverancer med produkter som sand, mørtel, cement og kalk.

  Silobilerne er typisk udstyret med bundudløb. Nogle siloer er specialcoatede indvendigt afhængig af det pågældende produkt. Vi har også biler med to delt forhænger for bedre at kunne af- og pålæsse på eksempelvis byggepladser med mindre pladsforhold.

Hans Jensen Transport A/S

Stolt transport siden 1929

Hans Jensen Transport 240621 047 HJT 09062

High-end flådestyring

Gør vores liv lettere og dine leverancer mere økonomiske.

Vi fragter hvert år over 750.000 ton. Det svarer til at vi flytter hele Danmarks befolkning 14 gange om måneden. Det kræver et overblik i verdensklasse at få transport, bæredygtighedsprincipper og kundernes behov til at gå op i en højere mening.

Vi kombinerer snart 100 års erfaring med et af markedets førende flådestyringsværktøjer. Et flådestyringsværktøj, der hjælper os med overvågning af leverancer, ruteplanlægning, beregning af tilbagelagt afstand, planlægning af rettidig service mv.

Godshåndtering af højeste kvalitet, betyder i praksis:

 • sikre transporter, der ankommer, når de skal
 • garanti for kvaliteten af dit gods
 • bæredygtige transportløsninger

Job & Karriere

Er du det næste medlem af team HJT?

Kontakt Hans Jensen Transport.

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.