Vi har grønne ambitioner.

Bæredygtighed har i lang tid været på dagsordenen i HJT Group. Og vi er kommet langt. Som et af Scandinavians førende logistik- og transportfirmaer, er vi på forkant med tydelige miljøkrav til os selv og vores samarbejdspartnere.

Som ved enhver transportvirksomhed skal vi transportere produkter fra A til B. Vi ved, vi er en del af en branche, der globalt set har et stort forbrug, af blandt andet af brændstof - og derfor potentielt set udleder meget CO2. Derfor er det særligt vigtigt for os at anvende den bedste miljøpraksis i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder konstant med at gøre hele leveringskæden grønnere. Vi er certificeret efter miljøstandarden ISO 14001, hvilket blandt andet betyder at vi forstår vores miljømæssige påvirkninger og fastlægger miljømålsætninger. 

Hvad gør vi selv, for at levere grønnere kørsel?

Gennem et langsigtet arbejde med innovation og investeringer i grønne løsninger, sætter HJT Group handling foran ord. Vi måler vores klimaaftryk, forpligter os til at tænke grønnere og iværksætter en række tiltag for at kunne levere grønnere transport til dig. Vi tror på, at forretning ført på denne måde, vil tiltrække og fastholde kunder.

Vores chauffører sparer brændstof med ECO-Drive

I alle vores førerhuse er chaufføren hjulpet af ECO-Drive overbliksbillede, der leverer vigtige oplysninger af relevans for brændstofforbruget og trafiksikkerhed.

ECO-Drive er både med til at sænke dieselforbruget og mindste behovet for vedligeholdelse af vores biler. Teknologien analyserer kørselsadfærden, og hjælper chaufføren med at optimere kørestil og dermed reducere brændstofforbruget, CO2 -emissioner, vedligeholdelsesomkostninger og skader og ulykker.

EU-norm og dæktryk

Vi indkøber altid brændstofbesparende dæk med den laveste rullemodstand og lastbiler med motorer, der opfylder de nyeste Euro-normer. 

Dæk med lav rullemodstand er de mest energibesparende. Det betyder, at der skal bruges mindre kraft – og dermed mindre brændstof – til at få lastbilen til at bevæge sig. Vores eget værksted indkalder regelmæssigt lastbilerne til eftersyn, og her opnår vi en ekstra brændstofbesparelse, da vi hele tiden kontrollerer at vi kører med et optimalt dæktryk.

Brug for mere end transport?

I HJT Group tilbyder vi samlede løsninger indenfor transport og lagerstyring.

Kontakt Hans Jensen Transport.

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.