Slut dig til os.

Vores arbejdskultur er drevet af vores værdier. Vi værdsætter høj ydeevne, respekt og integritet, en følelse af ejerskab, ansvarlighed og samarbejde. Værdierne er rygraden i vores succes, og hjælper med at skabe en inkluderende og støttende arbejdsplads – hvor alle er en del af familien.

Vi er en transport- og logistikvirksomhed med ambitioner om vækst. Vores samarbejdspartnere er lige så vel vores interne kollegaer som kunder og leverandører. Når du slutter dig til HJT Group, vælger du at være en del af disse fællesskaber, og arbejde sammen med nogle af branchens bedste mennesker. Du bliver samtidig en del af en organisation med en uformel omgangstone, højt humør og fleksible forhold. 

Vi investerer i vores medarbejdere, og vi værdsætter mangfoldighed.

Over 95% af vores medarbejdere har haft en lang karriere hos HJT Group. Det er ikke tilfældigt. Vi rekrutterer fantastiske mennesker, vi behandler dem godt, og vi sørger for, at de har den rigtige erfaring til at opbygge en succesrig karriere.

Vi fortsætter med at investere i vores medarbejdere med det formål at gøre vores medarbejdere i stand til at operere i en konstant udviklende branche. Vi søger også mangfoldighed i vores arbejdsstyrke. Denne mangfoldighed er med til at udvikle vores medarbejdere, og optimere sikkerhed og resultater på tværs af de mange landegrænser, som vores flåde af biler krydser dagligt.

  • Interesseret i en elevstilling? Søg uopfordret her.

    Hos HJT Group har du mulighed for at få en spændende elevuddannelse, der giver dig alle de vigtigste redskaber til et fremtidigt job som f.eks. bogholder, mekaniker eller speditør.

    Send os en ansøgning via formularen eller til mailen nkb@hansjensen.eu

  • Fandt du ikke dit nye job? Søg uopfordret her.

    Måske står vi og mangler lige præcis dig, uden vi ved det. Vi er altid på udkig efter chauffører og andre gode kollegaer.

    Send os en uopfordret ansøgning via formularen eller til mail nkb@hansjensen.eu.

Transport og logistik siden 1929

Stærke værdier er rygraden i vores succes.

Kontakt Hans Jensen Transport.

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.