Lær HJT Group bedre at kende.

Selv efter 90 år er vores vision og værdier fortsat de samme. Vores vision er, og bliver, at være bedst i branchen til at skabe langsigtede partnerskaber med vores kunder om både nationale og internationale logistik- og transportløsninger.

Alt sammen startede i 1929 med et løfte om ikke at gå på kompromis og altid at få opgaven løst. At se muligheden i enhver udfordring har siden været inkorporeret i vores arbejdsmoral, vores ekspertise og hvordan vi interagerer med hinanden og vores kunder til at levere efter bedste evne, hver dag, hver gang. 

Vores største styrke og konkurrencedygtighed ligger i lytte til markedet, og tilpasse vores ydelser og løsningsforslag efter det. Det er sådan vi løbende har udviklet vores forretning, og det er sådan vi skaber værdi for vores kunder. Vi er til stede ved de bedste mejerier, landmænd og tanklagre - og har en stærk position på markedet.

Hvem vi er, og hvad vi står for

Selv efter snart 100 års transport, så er værdierne fortsat de samme. Vores værdier er grundlaget for, hvordan vi driver forretning på en ansvarlig og bæredygtig måde. Vi er stolte over at have passion og engagement for det vi gør, samtidig med at vi har det sjovt sammen. Vores medarbejdere samarbejder dagligt på tværs af landegrænser om at skabe de absolut bedste løsninger.

Vores engagement skinner igennem i vores daglige forretning. Vi er dedikerede og brænder for at levere den højeste kvalitet - lægger vores ypperste i vores arbejde og nøjes aldrig med mindre.

Helt konkret, så handler engagement for os om:

  • at være proaktive
  • at være ærlige
  • at udvikle os
  • at bidrage til at nå vores mål
  • at hjælpe kollegaer og give feedback

I sidste ende, betyder det at være engageret i vores arbejde, at være engageret i vores kunder!

Hans Jensen Transport 240621 114
Billede
Hvis vi er glade, er vores kunder glade, og omvendt.

Miljøhensyn

Bæredygtige logistikløsninger er vejen frem.

Første Tankbil Domicil

90 års historie - 90 års erfaring

Det startede alt sammen med et løfte om ikke at gå på kompromis.

Det startede alt sammen med et løfte om ikke at gå på kompromis og aldrig at komplicere løsningerne. Gennem det sidste århundrede har vi trodset alle udfordringer, vokset os større og altid fået godset frem. 

Bag os har vi over 90 års historie. Historie der har givet os erfaring, styrke og evne til at tilpasse os markedet og vores kunders behov. 

Fra barndomshjem til nyt stort domicil i Hobro. Fra 1 til 55+ køretøjer. Fra enkeltstående lokale transportopgaver til full-service logistik på tværs af Europa. 

Kontakt Hans Jensen Transport.

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.