HJT Tanklager - en del af HJT Group

Full-service lagerlogistik direkte på Randers havn.

HJT 0103 HJT 09415

Lager - Overvågning - Transport

Overlad logistikken til os.

HJT tanklager er ikke blot lagerplads til dine flydende produkter. Samarbejdet med os handler ligeså meget om pålidelig lagerstyring og miljørigtig transport. Vi servicerer dit tanklager, overvåger indholdet, sikrer optimal lagerudnyttelse og en omkostningseffektiv distribution.

Vi sikrer en omkostningseffektiv transport mellem producent og lager - og en optimal oplagring af dine produkter.

Tankanlægget har en samlet udlejningskapacitet på over 15.000 kubikmeter fordelt på 5 tanke i størrelserne fra 1500 til 4800 kubikmeter. Tanklageret er placeret ideelt for transport af søvejen og mulighed for skibsanløb på op til 4000 tons. 

Produkterne kan distribueres via tankbiler i takt med at der er behov for dem. HJT tanklager har en geografisk god placering med gode tilkørselsforhold for afhentning og aflevering af produkter.

HJT Tanklager - mere end et lager

Vi har samlet dine behov, så du kan frigøre tid til de vigtigere ting.

HJT 08545 Tankovervågning 01

Vores tanklager anvender Mass Monitoring

Teknologien der reducerer dine omkostninger.

Forkert planlægning koster dyrt - både på tid, penge og miljø. Omvendt kan vi med præcise data planlægge rettidig tømning eller påfyldning af din tank - og herved undgå dyre forsinkelser, produktionsstop og samtidig skåne miljøet.

Ved HJT tanklager er alle tanke overvåget med Mass Monitoring teknologi. En patenteret teknologi, som er frontløber indenfor tankovervågning. Vi får valide data 24/7, som vi anvender til at styre dit lager.

Vi styrer lager og logistik, mens du kan koncentrere dig om dine kerneaktiviteter. 

Lager - Overvågning - Transport

Ring til os på +45 98 54 14 33 eller send os en mail.

Kontakt HJT Tanklager.

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.