Vores certificeringer.

Hans Jensen Transport
Certificeringer

Hos Hans Jensen Transport sætter vi en ære i at have alle relevante certificeringer. Vi viser både for os selv og andre, at vi tager fuldt ansvar for vores arbejde og vores kørsel.

Certificeringerne er en måde for os at videreudvikle os selv og vores forretning. Vi vil gerne arbejde ansvarligt og målrettet - så vi hele tiden er bedst indenfor branchen.

En certificering kræver oftest en ekstern gennemgang, hvor et autoriseret firma vurderer og bekræfter, at de kvalitetsmæssige og lovmæssige egenskaber er overholdt og tilstrækkelige. Herefter attesteres dette skriftligt ved at udstede et certifikat. 

Det er et spørgsmål om at tage ansvar for os selv og hinanden, vores forretning og samfund - og måske frem for alt miljøet.

Hans Jensen Transport A/S

Find den rette afdeling eller kontaktperson.

Hans Jensen Transport 240621 016 HJT 08652

Optimeret kørsel kommer dig til gode

Vi kører også gerne for dig – ring på telefon 98541433.

Grundet vores vilje til at investere i moderne teknologi, har vi altid et hurtigt og overskueligt overblik over chaufførernes rådighedstid og køretid. Samtidigt kan vi ligeledes disponere mere effektiv i tilfælde af en kundes behov for en hasteleverance eller uforudsete ændringer i bilernes køreplan.

Giv os et kald - så finder vi ud af hvordan vi bedst og mest optimalt kan hjælpe dig med din transportudfordring.

Kontakt Hans Jensen Transport.

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.